Skip to content

Flexibele Schrijver / Redacteur Mannenzaken.nl

Een miljoenenpubliek zit op jou te wachten!

Flexibele Schrijver / Redacteur

Staat de tv bij jou de hele dag aan? Kan jij pas naar bed als je álle Nederlandse talkshows afgekeken hebt? Zit jij op de eerste rij bij elke (social) media-rel? Vind jij het leuk om foutloze artikelen te schrijven voor een miljoenenpubliek, en werk je bij voorkeur in de avond of in het weekend? Dan is dit dé baan voor jou!

o26-scaled

Het grootste mannenplatform van Nederland

Ben je veel online te vinden? Wellicht ben je dan bekend met de website Mannenzaken.nl. Iedere maand worden er ruim vele miljoenen pagina’s van onze website bekeken door – joh – voornamelijk mannelijke bezoekers. We schrijven over alles waar mannen van houden: sport, entertainment, actualiteit en natuurlijk mooie vrouwen. Neem gerust eens een kijkje op de website, maar vergeet dan niet deze vacaturetekst nog even uit te lezen.

Die artikelen op onze site schrijven immers zichzelf niet. Ons team van creatieve mannen én vrouwen (ja, echt!) werken elke dag hard om de site te vullen, maar we willen meer. De site is groeiende, de traffic neemt toe, alle lichten staan op groen. Er is werk te doen. Bijzijn is meemaken.

Vier vragen, speciaal voor jou

Laat me je vier vragen stellen. Ben je proactief én creatief? Heb je écht een passie voor het schrijven van artikelen over typische Mannenzaken-onderwerpen? Ben jij zo’n taalpurist dat je de spelfout in deze tekst heus wel gaat vinden? En ben jij doordeweeks in de avond, en ook soms ’s weekends beschikbaar om gemiddeld rond de 5-15 uur flexibel te werken? Dan heb je ons wellicht wat te bieden.

Wat we voor jou in petto hebben

Die liefde moet van twee kanten komen, dus hebben we jou óók wat te bieden. Om te beginnen veel zorg en liefde. Kennis ende ervaring opdoen over webredacties, online marketing, zoekmachineoptimalisatie (3x woordwaarde) en ga zo maar door. En natuurlijk ook een marktconform uurtarief. Zo zijn we. Wij werken vanuit Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Het is leuk als je zo nu en dan bij ons op kantoor kunt verschijnen, maar thuiswerken zal – zeker gezien de werktijden voor deze functie – de norm zijn. Wel zo comfortabel! En je kunt tegelijkertijd Online redacteur, Content marketeer en Digital copywriter op je CV zetten. Poeh hé!

Nog even voorstellen

Och, zijn we helemaal vergeten ons voor te stellen. Wij zijn UP Internet, aangenaam. Wij houden ons bezig met het verkopen en verhuren van domeinnamen, het exploiteren van websites met miljoenen bezoekers en alles wat er verder op ons online pad komt. We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen. We bestaan uit ongeveer vijf vaste medewerkers, een sympathieke eigenaar en een flink aantal flexibele oproepkrachten en stagiairs. Natuurlijk zijn we jong, dynamisch en pragmatisch.

Solliciteer, als je durft

Voel jij je na dit verhaal aangesproken? Ben jij een begenadigt schrijver, initiatiefrijk, HBO+ (de opleiding, niet de tv-zender) en flexibel beschikbaar? Laten we elkaar dan ontmoeten via Zoom / Skype / Teams of op ons schitterende kantoor in Nijmegen. Reageer via Indeed, telefoon (024-3605040), mail (contactformulier onderaan) of postduif, en wie weet hoor jij binnenkort bij Team UP!

Maak kennis met Team UP

Jeroen

Directeur

Jelle

Senior Editor & Operator

joey-e1666341289128

Joey

Accountmanager

Contact

Heb je een vraag, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoekadres: Oranjesingel 26 6511 NV Nijmegen
Postadres: Postbus 10 6500 AA Nijmegen
KVK: 78055075
BTW: NL861248004B01 

© Copyright UP Internet