Skip to content

Een leerzame en uitdagende sales stage

Ontdek het salesvak vanuit ons kantoor in hartje Nijmegen!

Ervaring opdoen in sales

Lijkt het jou leuk om tijdens je stage veel kennis op te doen in verkoop en klantcontact? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste, assertieve student, die ons kan ondersteunen bij de salesactiviteiten van onze website Mannenzaken.nl en Domeinenbank.nl. Tijdens je stage zal onze ervaren accountmanager Joey je alles leren over het vak!

UP Pand Graafseweg

Werkzaamheden

Tijdens deze uitdagende een leerzame salesstage, zal je onze accountmanager Joey helpen bij het benaderen van nieuwe adverteerders voor ons grootste platform Mannenzaken.nl. Daarnaast ga je ook op zoek naar potentiële kopers voor domeinenbank.nl. Domeinenbank.nl is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. Je leert over verschillende verkooptechnieken en we leren je werken met bekende salessystemen als Hubspot. Is er iets anders dat je graag zou willen leren? Laat het ons dan weten! Heb je zelf een onderwerp waar je meer over wil leren? Laat het ons weten en wie weet kunnen we dit ook meenemen in je stageactiviteiten!

Wat bieden wij?

Wij bieden onze stagiaires een marktconforme stagevergoeding. Dat is als student zijnde natuurlijk wel zo fijn! Daarnaast krijg je jouw eigen werkplek en werk je in een jong team met gezellige collega’s. Bovendien zorgen we ervoor dat je een betrokken en ervaren stagebegeleider krijgt, van wie je veel kan leren binnen het vakgebied!

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse of wil je graag wat meer weten over de vacature? Stuur dan een mailtje naar info@up.nl

Maak kennis met Team UP

Jeroen

Directeur

Jelle

Senior Editor & Operator

jana up.nl

Jana

Junior Controller

joey groters - up internet

Joey

Accountmanager

Evelien Baas - UP Internet

Evelien

Virtual Assistant

Team UP

Team UP - medewerkers up internet

Contact

Heb je een vraag, of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoekadres: Graafseweg 107 6512 BS Nijmegen
Postadres: Postbus 10 6500 AA Nijmegen
KVK: 78055075
BTW: NL861248004B01 

© Copyright UP Internet